0

А нджелина Джоли така се орезили, че феновете ѝ са в шок. Дори пословичната ѝ красота не може да издържи тази гавра, гневят се хората.

Анджи никога не е изглеждала по зле, направо заприлича на клошарка - неугледна, разчорлена, с проскубана коса.

Актрисата представи "новата си прическа" на съботната премиера на филма "Мария" в Лос Анджелис. С тази смяна на имиджа тя искаше да изглежда по-млада, стилът ѝ да е напълно различен от този, който рекламира от години, но беше негативно коментирана от феновете ѝ.

През годините актрисата е имала предимно гладка коса, така че е най-разпознаваема с тази прическа.

Промяната е доказателство колко важна е прическата в имиджа на една жена и дали защото са свикнали със стария й стил, или не им харесва много тази трансформация, феновете на тази холивудска звезда споделят в мрежите, че фризьорът ѝ трябва да бъде направо уволнен - толкова лошо си е свършил работата.

Щом обаче се е подложила на тази пълна промяна, явно актрисата си се харесва така. Що се отнася до облеклото, тя винаги е предпочитала ретро тенденциите, което си пролича и на съботната премиера.

Дали заради ужасния ѝ вид, или поради друга причина, но младото ѝ гадже, с което подмени Брад Пит - рапърът Акала, я заряза за премиерата. 

КАТО ТИЙНЕЙДЖЪРИ: Анджелина Джоли и новото й гадже две нощи мачкат чаршафите в хотел!

Докато Анджелина Джоли беше в Лос Анджелис за първата официална прожекция на филма ѝ, рапърът и политически активист, с когото я свързват, беше в Лондон.