0

В най-новия епизод на The Voice Cast ви срещаме с Мила Роберт. 

Младата изпълнителка е палитра от цветове и преживявания, по професия е актриса, но тя самата определя себе си като „просто певица“. Мила разказа любопитни случки от детството, затова как се е изнесла на 13 години, как оцелява едно дете на разведени родители, коя е била първата й любов и още шантави истории.

За детските си години Мила споделя: „Аз съм се чувствала като възрастен от 5-ти клас. Имам чувството, че съм живяла изключително дълго, защото от много малка съм: искам това, правим го това. Искам гадже в Пловдив, качвам се на влака и тръгвам, нищо, че съм на 13.“ 

Актриса по диплома, музикант по душа, тя разказа за кандидат-студентските си трепети и подготовка за НАТФИЗ, както и за резервния си план да замине да свири и пее в Белград.

От кавъри в социалните мрежи, през чалга римейкове, до срещата си с Азис и издаването на предстоящият си албум, тя не изневерява на своя стил. Предлага на своята аудитория освен пъстрота и свободолюбие и нов начин на мислене през призмата на детето в нея. На въпроса дали е имало тежки моменти и последствия за нея след раздялата на родителите й, тя отговаря: „Може би, че не вярвам съвсем в любовта, която е завинаги, ЗАВИНАГИ, въпреки че все повече започвам да вярвам. Винаги си мисля, че е възможно да се влюбиш отново и отново, въпреки че вече си влюбен. Може би тази невяра в абсолютната моногамия.“

Говорихме си за покемони, мечки, страхове, мода и какво ли още не. Какво сподели тя за своята майка, приятелството, гражданската си позиция и  защо мислите й продължават да се скитат извън границите на България ще научите в настоящия епизод.