0

А ктьорът Виктор Калев ще има нелеката задача да имитира три музикални величия - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов, по време на грандиозния им концерт в Зала 1 на НДК на 7 ноември. Калев ще е специален гост и ще предизвика редица усмивки в зрителите, като подробности относно имитациите от екипа пазят в тайна.

Легенди

Билетите за концерта на трите легенди вече са пуснати в продажба онлайн, а от днес и на касите на НДК. След грандиозния спектакъл, който направиха в Пловдив, съвсем логично бе да зарадват и столичани с вечните си хитове, събрани в спектакъла под наслов „Безнадежден случай“. Към момента програмата не се издава, но източници на „Телеграф“ разкриха, че ще има промени от това, което са видели феновете им под тепетата.

Освен Виктор Калев като специален гост се очаква и Мишо Белчев.

Обич

Малко след като бе обявен концертът истерията по пропуските вече е факт и най-верните фенове на легендарното трио вече изкупиха първите редове от залата, макар да има цял месец до събитието.

Абсолютно логично е да се очаква това да бъде музикалното събитие на сезона, тъй като и тримата не се появяват често по концерти, както и рядко правят самостоятелни такива. „Ето това ще е показно как се пее и какво е да имаш вечни хитове“ и „Най-големите се събраха, ще е запомнящо се“ - са само част от коментарите на нетърпеливите фенове.