0

К алоян Митов от племето на Гладиаторите е поредният напуснал “Игри на волята” сезон 5. Моделът от София загуби битката срещу олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините. 22-годишният Калоян се бори до последно, но Дунев показа, че е един от най-добрите на Арената.

Калоян работи като модел и се е снимал в множество музикални клипове и реклами. Дефилирал е на модните подиуми в цял свят. Носител е на титлата “Модел на годината” за 2020-а. В момента е студент по финанси в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Бил е състезател по плуване и има медали от републикански и международни състезания. През 2021 година е отличен за “Спортист на годината” на Софийския университет. Признава, че няма опит в любовта.

В "Игри на волята 5" бе в коалиция с Крум, но се раздели с шанса си за победа. След приключението му в риалити формата, той се включи в забавния куиз "F*ck, Marry, Kill". Калата не скри симпатиите си към Мис България Теодора Мудева, която беше част от Амазонките и отпадна от Игрите след своята половинка Румен Радев. Ето с какви комплименти я засипа Калоян и каво каза за останалите:

ВИОЛЕТА, ТЕОДОРА, МУДЕВА

KILL: Мисля, че е ясно кой ще убия и това е Виолета. Първо бих я убил, защото в играта бяхме врагове. Освен това тя със сигурност не е мой тип характер човек, макар че има доста силен характер.

F*CK: Теодора, тъй като с нея не бих казал, че имам кой знае каква обща приказка. Също така, бих казал, че откъм привлекателност... Мудева е доста по мой тип момиче.

MARRY: Бих казал Мудева. Тя си има дългогодишен приятел, но като цяло тя е доста мой тип момиче. Също така имаме общи теми, развива се и има доста плюсове в нейния характер и живот като цяло.

ГАТЬО, ЦВЕТЕЛИН, НИКОЛАЙ

KILL: За KILL по-скоро бих избрал Цецо, тъй като знам, че той е човекът, с който първо сме на една възраст - съответно винаги бихме си били конкуренция. Отделно, макар и в Игри на волята да не се представи в най-добрата си светлина, аз не вярвам, че е лош човек, но все пак си имам едно наум за него.

F*CK: За F*CK бих избрал Ники, тъй като другият човек, който трябва да избера е Гатьо, а с Гатьо наистина си бях много близък. Наистина можех да науча много от него.

MARRY: И затова избирам него за MARRY.

СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА, МИШО

KILL: Бих убил Мишо, тъй като той е мъж.

F*CK: За F*CK бих избрал Оряшкова.

MARRY: И за MARRY бих избрал Ситнилска. Ситнилска ми се струва наистина доста интересна жена. За годините си е добре поддържана и привлекателна.

ДАНИ, ЦВЕТИ, КРУМ

KILL: Бих избрал да убия Цвети, за да е по-забавно, а и защото с Дани и Крум съм доста по-близък.

F*CK: За F*CK бих избрал Крум, тъй като с него макар и да си бяхме доста близки приятели в предаването и да мислихме доста неща заедно, със сигурност се различаваме доста по характер.

MARRY: Докато за Дани бих се оженил, тъй като с него наистина имахме много общи теми, общи преживявания и можем да си говорим за сума ти неща.

МАСТАГАРКОВ, РЪЛЕВ, РАДО

KILL: За KILL бих избрал Иван Рълев, тъй като в първите няколко седмици имах наистина лошо мнение за него и не знам как бих бил в истинския живот, но все пак си имам едно наум за него.

F*CK: За F*CK бих избрал Мастагарков, защото е човек, с който имаме горе-долу общи интереси и мога да се поуча от него, макар и за ONS (One Night Stand).

MARRY: И за MARRY бих избрал Радо, тъй като с него имаме доста общи интереси, доста общ начин на живот и той наистина е един доста спокоен и уравновесен човек, с който бих живял.