0

К ание Уест призна, че една от причините за развода му с Ким Кардашян е порното. По думите на рапъра, заради него си съсипал семейството.

Откровението му идва малко след като неговата бивша съпруга се раздели с комика Пийт Дейвидсън.

Звездата коментира публикация на бивша асистентка на Кайли Дженър – Виктория Виляроел, като я посъветва да стои далеч от известната фамилия, която иска да я превърне в плейбойка.

„Холивуд е огромен публичен дом. Порнографията унищожи семейството ми, аз се справям със зависимостта. Instagram го популяризира. Няма да позволя да се случи с Норти и Чикаго“, обяснява Уест.

По думите на Кание, именно Крис Дженър – неговата бивша тъща, е виновна за пошлите кампании на сестрите Кардашян, които се снимаха за списание Playboy през 2007 и 2019 г.

Изпълнителят, който е баща на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, държи наследниците му (двама от които от сурогатна майка) да посещават добро училище и да бъдат възпитани с определени ценности.

Междувременно рапърът се заяде и с младия комик, който бе гадже на Ким Кардашян само няколко месеца, след което тя се раздели с него.

С нов пост в Instagram, който по-късно изтри, той попита Дейвидсън как се чувства и какво прави сега с татуировките, посветени на риалити звездата и неговите деца.

Още през октомври 2021 г. Уест започна първите нападки към Пийт, малко след като стана ясно, че той излиза с бившата му жена. По-късно шокира последователите си като пусна видеоклип с анимация, в който пее, че ще го набие и го отвлича и погребва по-късно.

Уест визира татуса на Дейвидсън на врата му, който съдържа всичките инициали на наследниците на Ким.

Междувременно стана ясно, че Кардашян е готова за нова връзка, но не одобрява поведението на бащата на нейните деца. „Ким е бясна и невероятно разстроена...“, споделя източник, близък до нея, посочвайки, че тя ще поддържа приятелски отношения с Пийт и винаги ще го защитава.