0

Г одина и половина е писал първата си книга актьорът и фотограф Владимир Карамазов. Книжното издание под наслов „Мина половин живот“ вече е на пазара, похвали се самият автор и разкри, че феновете могат да си поръчват книгата лично от него, като ще им я изпрати с автограф.

Инат

Най-после, след година и половина, книгата ми е готова. През какво ли не се мина, колко ли пъти не се отказвах. Заинатих се накрая, защото в последните години много лесно се отказвам от всичко. Стигнах до някакво ниво на изключителна лекота на отказване. Без да го мисля, без да съжалявам. Но тук не бях само аз и не само аз положих голям труд. А и това с отказването трябваше да го преборя. Подробности ще намерите в самата книга, която не е биографична, а разкази от онази минала половина от живота ми, която вече е в спомените.

Текстове, които съм писал преди години и които показват колко много съм се придвижил в други посоки. Като жанр може би книгата попада в графата „литературна халтура“, а от този жанр има бая на пазара. Но по-добре да ви го кажа и да няма неприятно изненадани. Не съм автор, писател или литературовед. Един актьор, който разказва, това съм“, споделя Карамазов във Фейсбук. Той издава, че е решил да издаде книгата сам, за да има свобода. „И най важното - ако се проваля, да се проваля сам, а не да завлека в провала цяло издателство“.