1

П исателката и бивша тв водеща Венета Райкова се изповяда в мрежата. Тя разказва за особено трудната година, през която преминала заради здравословни проблеми, според нея това е кармично наказание, което е трябвало да си плати, заради грях извършен от нея в миналото. 

В много откровен и подробен пост блондинката разкрива не само през какво е минала заради проблемите си, но и как някои хора открито са й се подигравали - на което тя е благодарна.

"Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала до тук в живота ми! Претърпях операция на коляното, след която не се възстанових добре, това натовари другото коляно и се наложи дълго време да лежа, ходих и на 4 различни рехабилитации, никой не е виновен, така е трябвало да се случи, защото всички Телци и Скорпиони минавахме кармична проверка година и половина - от януари 2022 до 18 юли т. г.

На 18 юли Лунните Кармични възли ще се сменят - Северния от Телец отива в Овен, а Южния от Скорпион във Везни за година и половина! Така че подгответе се, не е лесно и ако имате грехове, ще си платите цената. Аз имах един грях, не съжалявам за това, което направих, ако върна времето назад пак бих го направила, затова и си платих цената - болки, невъзможност да ходя, държаха ме вкъщи от началото на септември чак до 30 юни когато чух "можеш да се върнеш към живота си".

Сега какво предстои за всички нас - спомнете си какво ви се е случвало от декември 2004 г. до средата на 2006 г, тогава кармичните възли са били в позицията, в която ще застанат на 18 юли.

На мен тогава ми се случиха 2 важни неща - запознах се и се омъжих за бащата на детето ми и станах първия участник в "Сделка или не", който взе най-голямата сума!

Тя завършва своята изповед, като казва, че вече е спокойна и щастлива и сега очаква наградата от съдбата за мъката, която е изтърпяла.