0

П робваш да измамиш шефа си – гризваш дръвцето! Така се случва понякога в живота, особено ако те преследва карък.

Тарикатка пробва да се скатае от работа като си взела болничен, за да отиде на почивка. Попаднала обаче в каръшка ситуация, при която с шефа й се оказват на един и същи полет.

За сконфузната ситуация разказва самата тя във видео в социалната мрежа TikTok.

В клипчето австралийката Лейла Соарес споделя, че се е обадила в работата си, за да ги уведоми, че е болна. За нейна изненада обаче, по-късно същия ден открива, че по случайност с шефа си се озовават на един и същи полет.

Във видеото тя приближава камерата към шефа си, докато пътниците се подготвят за слизане от самолета. След това Соарес насочва камерата към себе си, облечена с маска на лицето, слънчеви очила и шапка, опитвайки се да скрие самоличността си, в случай че нейният ръководител случайно я забележи.

Очевидно обаче не само тя е попаднала в подобна каръшка ситуация. В коментарите под видеото й потребител признава: "Случи ми се, че се обадих, че съм болен и отидох да пазарувам. На касата шефката ми се оказа точно зад мен и каза "какво купуваш?". Замръзнах.". „Веднъж се обадих, че съм болен, отидох в кaзиното и видях шефа си да ми маха от съседна машинка", сподели друг карък.

@leilabelosoares And a oop #fyp ♬ sonido original - Nando Hernández 🚀

* Източник: NDTV