0

У или Нелсън не се свени да говори за някои от най-трудните моменти в живота си в новото си шоу „Willie Nelson & Family“.

90-годишният кънтри певец навлезе в подробности как точно втората му съпруга Шърли Коли разбрала, че той е имал афера.

Изпълнителят посочи, че Шърли е попаднала на болнична сметка за раждането на момиченце на име Паула, родено от дългогодишната му приятелка Кони.

ГОЛЯМОТО НАПУШВАНЕ: Снуп Дог разкри кой може да го надпафка

„Шърли искаше да знае коя, по дяволите, е Кони Нелсън“, спомня си певецът. „Истината е, че Кони ми беше гадже няколко години, преди да забременее“, уточни той.

Шърли и Уили се разделиха две години след раждането на Паула, финализирайки развода си през 1971 г. Уили бързо се ожени за Кони и двойката остана женена до 1988 г.

По време на връзката си с Кони, Уили започва друга афера с гримьорката Ани Д'Анджело. След развода си през 1988 г. с Кони, той се жени за Ани през 1991 г. и оттогава двамата са женени.

Въпреки че има три бивши съпруги, две от които вече не са живи, и някои съжаления, Уили казва, че вярва, че всичко, дори най-обърканите неща, са се случили с причина.

„Винаги съм казвал, че няма такова нещо като бивша съпруга“, посочи певецът. „Веднъж влезе ли жена в живота ти никога не си тръгва. Съжалявам за болката, която причиних на Кони и Марта, и Шърли. Нямам извинения. Ще ми бъде трудно да дефинирам любовта. Знам, че Божията любов е чиста, но светската любов е любов с недостатъци и много объркваща“.