0

К атето Евро почерпила Марта Вачкова и дъщеря й с шницел и тирамису. „Беше сготвила много вкусно, както винаги. Прекарахме си толкова хубаво“, разказа пред „Телеграф“ Вачкова.

Териер

Катето Евро е подарила всичките си кучета, като е оставила само един териер Джак Ръсел, който е любимец на внучката й, която носи името на баба си. Миналата година нейната кучка Джаки роди 7 бебчета, които бяха кръстени от внучката. Едното дори се казваше Сашко. Всичките те са намерили нови стопани, като е останало само любимото Рей.

В социалните мрежи Марта Вачкова пусна снимка на Джаки. Актрисата поясни пред „Телеграф“: „Това куче е старичко, на 9 годинки. Но, както казва Катето, то е като човек, толкова е умно и добро“.

.

 .

Път

Вачкова и дъщеря й Рада бяха в Боровец. Те не са любители на ски пистите, но пък за сметка на това се радват на снега, свежия въздух и природата там. Докато се прибирали към София, решили да навестят и актрисата кулинарка. „Аз и дъщеря ми се прибирахме от Боровец и нямаше как да не минем през моята приятелка в Кокаляне“, каза Марта. А след това са хапнали вкусно-вкусно.