0

П опфолк певецът Константин влиза в ново амплоа. Популярният изпълнител създава свое собствено еротично шоу, което е кръстил „Ангелите на Константин“. Не кой да е друг, а именно носителката на титлата „Мис Силикон“ Анна Мария Чернева ще влезе в ролята на един от секси ангелите. 

Стриптийз 

Популярният с чувството си за хумор певец ще влезе в ролята на чичо Чарли, обясниха пред „Телеграф“ от екипа на певеца. Разбира се, шоуто ще се вихри в клуба му веднъж в седмицата. Един от образите на ангел ще бъде изигран от провокативната Анна Мария Чернева. „Съгласих се веднага да участвам в това. Стори ми се много приятно. Като професионална актриса за мен няма никакво значение каква ще е ролята ми. Мога да играя и ангел, и дявол“, каза пред „Телеграф“ Чернева. Преди години брюнетката нашумя около участието си в сериала на Нова „София ден нощ“, сега ще се вихри на сцената в провокативно еротично облекло. Освен нея в клуба на Ангелите на Коцето влизат още 5 красавици. Те ще танцуват, ще се събличат, а танците им ще бъдат на ръба на еротиката и стриптийза. 

ГАВРА: Интернет измамници прекараха жестоко Коцето! (ВИДЕО)

Злато 

Първото парти ще се състои само след седмица. Костюмите, които включват и големи ангелски крила от злато, както и целия реквизит за него са напълно подготвени. Хореографията е уточнена, добавиха още от екипа на певеца.

Ангелите на Константин

 Ангелите на Константин

*Автор: Василена Игнатова