0

Н якои звездни семейства категорично могат да се похвалят с удивителна прилика между бащи и дъщери. Ще насочим вниманието ви към онези известни татковци, чиито любими момиченца са същински техни копия. Разбира се, в някои от примерите няма да твърдим, че тези красавици са абсолютни копия на бащите си, тъй като в чертите на много от тях можем да разпознаем и техните майки. Но е факт, че природата понякога наистина рисува по лицата на родители и деца с удивителна точност.

1. Брус Уилис и дъщерите му

gettyimages

Ярък пример са трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур. Румър, Талула и Скаут се оказаха абсолютни копия на татко си. Може би момичетата не биха имали нищо против да бъдат повече като майка си, но тук сякаш гените на баща им са надделели над тези на майка им. 

2. Мик Джагър и Джорджия Мей Джагър

gettyimages

Едната от дъщерите на Мик Джагър – Джорджия Мей Джагър, несъмнено прилича на баща си. Долната част на лицето, носът и пълните устни – всичко това е наследство от татко й. Но очите на момичето, признаваме, са „заети“ от майка й, бившата съпруга на Мик – моделът Джери Хол.

3. Алек Болдуин и Айрланд Болдуин

gettyimages

Разбира се, в лицето на Айрланд Болдуин има много от майка й, актрисата Ким Бейсинджър, но вижте само очите и носа на този татко!

4. Джони Деп и Лили Роуз

gettyimages

За да оцените напълно приликите между Джони Деп и дъщеря му Лили Роуз, трябва да разгледате ранните снимки на актьора.

5. Лени Кравиц и Зоуи Кравиц

gettyimages

Лени Кравиц и дъщеря му Зоуи понякога дори носят почти еднакви прически.

6. Стив Тайлър и Лив Тайлър

gettyimages

Вокалистът на "Аеросмит" се разпознава в чертите на дъщеря си Лив.

7. Кийт Ричардс и Теодора Ричардс

gettyimages

Теодора, дъщерята на колегата на Мик Джагър - китариста на "Ролинг Стоунс" Кийт Ричардс, също се оказа като баща си, особено в младостта му.

8. Ноел Галахър и Анаис Галахър

gettyimages

И още един британски музикант - Ноел Галахър от групата "Оейзис", както и дъщеря му Анаис: лицето е на татко, но очите ѝ са наследство от майка ѝ.

9. Адам Сандлър и Сейди Сандлър

gettyimages

Дъщерята на Адам Сандлър - Сейди, прилича много повече на баща си, отколкото на майка си.

10. Уил и Джейдън Смит

.

 .
gettyimages

Джейдън Смит направо е одрал кожата на баща си Уил.