0

С ръбската музикална икона Лепа Брена и родната попфолк звезда Деси Слава изглеждат досущ като близначки в аутфита, който са си избрали. Няколко месеца по-рано Деси Слава, а отпреди ден – Лепа Брена. Звездите също са хора и се гледат една друга, затова не бива да ни учудва, ако едната иска да има същото като другата. Въпросът е на коя как стои даденият тоалет.

И двете шернаха из нета снимки, на които са облечени в черни дантелени бодита-гащеризони, изпод които ясно си личат бикините им. На Лепа Брена повече.

Можем да направим обоснованото предположение, че Лепа Брена е изкопирала родната Деси Слава, като се има предвид, че първа нашата фолк фурия се пусна по дантелен гащеризон още преди месеци.

Не еднозначни са обаче коментарите на феновете на двете звезди.

При лепа Брена варират от : „Старият кошер се запали.... Върви, бабо, готви обяд... пий нещо да се лекуваш, трябва ти терапия.“ до “Не разбирам определени индивиди тук и тяхната грубост. Тя е публична личност и трябва да изглежда добре, за да очарова хората по всяко време край малкия екран”.

Не липсват и сравнения на Брена с новото поколение сръбски певици: „Мисля, че иска да копира Александра“, казва неин фен, а друг отговаря: „Александра никога не може да постигне успеха на Брена“, на което получава контраудар: „Е да, така мислиш ти, защото си останала в миналия век“.

Почитателите на Деси Слава са далеч по-мили. Негативни коментари на кадъра й с дантеления тоалет липсват. Всички й изпращат сърчица, целувки и усмивки, като я наричат“ Красавица“, „Любимка“ и „Царица“.

Както се казва, всеки си хвали своето от своя си бряг...