0

С ватбари в прочутото врачанско село Галиче изпопадаха като гнили круши от джип, докато се вихреха в дива пачанга на платформата му.

Смешната за някои и болезнена за други ситуация стана известна чрез пост в социалната мрежа, пише местното издание Bulnews.

На кадрите се вижда, че возилото е пълно с превъзбудени млади хора, които крещят и свиркат с уста от радост, чакайки то да потегли.

Шофьорът на джипа обаче, най-вероятно също вдигнал адреналина от празника, забравил, че освен на седалките, отзад стърчат прави още няколко души, и тръгва, подавайки рязко газ.

Когато автомобилът потегля, от него по задници, изпадат двама мъже.

За щастие никой от тях не е сериозно пострадал и купонът продължил. Смях и вълна от коментари предизвика видеото, документирало сцената. 

„Докато се занимавате с глупости като кандидат-кмет на София и медийна свобода, в любимото ми село Галиче вдигат сватби за чудо и приказ“, пише в поста си мъжът, споделил клипа.

„Положението в България в 18 секунди“, „Щом няма бой и кръв, това не е никаква традиционна северозападна сватба, си мисля аз“, „Ето на такава сватба ми се ходи“, „Няма страшно, ако са под "упойка"“, гласят някои от другите коментари, пише още изданието.