0

М оделът Румен Радев се сгоди за половинката си - носителката на титлата „Мис България“ Теодора Мудева, броени часове след като NOVA излъчи влизането им в предаването „Игри на волята“.

Предложението дошло изневиделица, докато двамата били на почивка на язовир „Жребчево“. 

Предложение 

Красавицата разказа, че изобщо не очаквала подобно предложение. „Излъга ме, че е подготвил някаква изненада за рождения ми ден”, обясни пред “Телеграф“ хубавицата. Няколко дни преди това Мудева отбелязала 22-рата си годишнина. По този повод двамата планирали да се съберат заедно със семействата си, понеже отдавна не го били правели. „Моите родители до последно ми казваха, че може и да не успеят да дойдат“, каза още Мудева. 

Превръзка 

В крайна сметка заминава с половинката си, които е от Сливен, за „Жребчево“. Още със слизането от колата Румен й вързал очите и под предлог, че сестра й е й измислила изненада. Когато махнал превръзката от очите й видяла пред себе си Румен. „Обичам те много. Пред цялото семейство и с благословията на  родителите ти, искам да ти предложа да се ожениш за мен“, казал той. Разбира се, това предизвикало сълзи в очите на Теодора, която казала „ Да“. 

НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ РАЗДЕЛИ: Румен Радев и Мудева, от „Игри на волята“, се сгодиха (СНИМКИ)

Дата за сватба още няма. „Ние сме толкова диви, ще планираме в движение всичко“, добави още красавицата. 

* По статията работи Василена Маринова