0

Н осителката на титлата „Мис България“ Антония Петрова,Тоца, както закачливо я наричат феновете, бе обвинена от потребители в мрежата, че крие годините си. Преди няколко дни блондинката отбеляза рождения си ден в дома си само с най- близките си - мъжа й и двете им деца. Тя качи семпла торта само с няколко свещички и си пожела здраве. 

Торта 

„С радост в очите и сърце, препълнено с благодарност, тук не празнувам 40-и рожден ден, защото поверието гласи, че не се празнува“, гласеше написаното под снимката. С това тя даде да се разбере, че навършва 40 години. Веднага се появиха зложелатели, които я обвиниха, че прикрива три години от възрастта си. Според хейтърите в мрежата, които се позовават на нейна съученичка, миската ставала на 43.

Духа свещички за 40 години. 

 Духа свещички за 40 години. 
Личен архив

„Как вие ще сте на 40, като аз бях в съседния клас и съм на 43“, написа мнимата съвипускничка. Според клюката причината да сваля 3 лета от възрастта си било участието й преди години на „Мис България“. Историята разказва, че тя била вече на 28, когато се включила в надпреварата, границата била 25, затова пропуснала да каже реалната си възраст. 

Клюки 

С короната от Мис България 

 С короната от Мис България 
Архив

Мис България не се забави с отговора и обясни, че никога не е криела годините си, напротив, гордее се с тях. Препоръча на почитателите си да не вярват на градски легенди, защото много лесно може да ги опровергае, като покаже личната си карта. Тя не пропусна да благодари на семейството си, което е с нея и я подкрепя във всичко, и пожела щастлив живот на зложелателите си. 

*Автор: Василена Игнатова