0

Щ ерката на - Лурдес Леон предизвика чутовен скандал с участието си в модното дефиле на Луис Де Хавиер, пише DailyMail. 

26-годишната знаменитост излезе на подиума в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, в червена корсетна мини рокля, която откриваше частично гърдите й. Тоалетът бе украсен и с дяволски рога, а имиджът на манекенката беше допълнен от чорапи и обувки на висок ток в тон с дрехите. Освен това тя носеше шапка с подобие на рога.

Звездната дъщеря бе моментално бе попиляна в мрежата от възмутени потребители.  „Защо е избелила веждите си? Ужасна тенденция”, „Майката беше по-готина от дъщерята!”, „Изглежда ужасно”, „Роклята явно не е правилният размер за нея”, „Плодът не пада далеч от дървото”, „Отвратителен образ”, „Пошло както обикновено”, „Твърде къса дължина!”, са част от коментарите в нета. 

Лурдес Леон не за първи път се появява публично в подобни образи. През март 2022 г. тя също присъства на афтър партито на Оскарите в оскъден тоалет и беше критикувана онлайн. Моделката дойде на партито на „Венити феър” в лъскава и впита рокля по тялото с пайети. Тоалетът бе украсен с дълбоко V-образно деколте и висока цепка, която откриваше крака й. „Както обикновено, Лурдес е най-вулгарният гост“, писаха за нея в социалните мрежи.