0

В социалните мрежи се появи видео с участието на малкия син на певицата Галена. То е направено навръх Нова година в Пунта Кана, Доминикана, където певицата имаше участие за празника. 

5-годишният Александър е бил черешката на тортата в новогодишната нощ и е станал голямата атракция на всички там. Докато едни се радват на изпълнението на малкия, не липсваха и негативни коментари, които осъждат майката. "Какво възпитание, накъде отива младежта?! Майка върти гюбеци пред погледа на 5-годишния си син, а той в същото време пее най-мизерния кючек, в който липсва какъвто и да е смисъл. Позор!", гласи един от коментарите в социалните мрежи. 

Във въпросното клипче виждаме как Галена подава микрофона на Алекс и той започва да пее актуалния хит на Фики "Чупки в кръста". Видимо момчето се раздава на макс и доста се вживява в своя звезден миг. На заден план се вижда и таткото Галин, който се радва на сина си. 

Галена е споделяла, че Александър харесва фолк музика и винаги гледа да е в центъра на вниманието. По всичко личи, че ще бъде бохем като родителите си. Не такъв е случаят с големия й син Стефан, който не обича да се суети около него и слуша музика, която е далеч от творчеството на майка му.

@galena__official И децата обичат “Чупки в кръста” 😀❤️ #foryoupage #fypシ #galena #fouryou #fyp #trend #bulgaria ♬ original sound - galena