0

А ктрисите Никол Кидман и Салма Хайек се замесиха вскандал на червения килим на шоуто на бранда „Баленсиага“ по време на Седмицата на модата в Париж.

Видео, което обиколи социалните мрежи, показва как австралийката бута ръката на мексиканската си колежки и се опитва да избяга от опита двете да бъдат снимани заедно.

Салма, чийто съпруг на модния магнат Франсоа-Анри Пино притежава „Баленсиага“, изглежда се опитваше да накара посланика на марката Никол да се обърне с лице към камерите - опитвайки се да я насочи да застане до нея пред фотографите с ръка на кръста - но Кидман отказа и отблъсна ръката на колежката си.

Очевидци на инцидента твърдят, че Никол твърдо казала на Салма: „Не ме докосвай“, както и че стоящата до тях Кейти Пери е изглеждала „смутена“, пише Daily Mail.

Кидман не е коментирала инцидента, който се е разиграл преди две седмици. Последната й публикация в Instagram, включваща снимка на актрисата, позираща на балкона на хотел в Париж, беше залята с негативни коментари за отношението й към Хайек.