0

П олицията в Ню Йорк е арестувала мъж, който се е опитал да влезе в жилището на Тайлър Суифт, съобщиха ДПА. Домът на певицата се намира в квартал „Трайбека” в Манхатън.

КАТО В ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН: Маскирани нахлуха в дома на Киану Рийвс!

TMZ

В събота полицията е реагирала на сигнал за нарушаване на обществения ред на улица „Франклин”. Заподозрян, чието име не се посочва, се опитал да влезе в къщата на Тейлър Суифт, съобщиха за „Дейли нюз” източници от силите на реда.

Освен това след проверка в полицейските регистри се оказало, че мъжът не се е отзовал на призовка за нарушаване на обществения ред, издадена в Бруклин през 2017 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

По думите на съседка на певицата мъжът в продължение на почти месец спял на спял на стълбището пред дома й, разнасял цветя със себе си, пушил постоянно цигари и крещял, писа PageSix. Тя разказва още, че съпругът й преди Коледа разговарял с пощурелия фен. Питал го какво прави пред дома им, а той отговорил: "Искам да видя Тейлър".

"Обаждали сме се в полицията много пъти, но полицаите не предприемаха нищо, до днес, когато мъжът опита да влезе в сградата", отбелязва тя. "Тази сутрин го помолих да си тръгне, а той просто седеше и ме гледаше. Пълна лудница.", добавя съседката. 

Очевидец споделя, че след като полицията е пристигнала около 13:45 ч. в неделя с няколко патрулни коли, служителите са разговаряли с преследвача "няколко минути, преди да му сложат белезници".

СЪСЕДКА ЗА СЕКС? Разгневена комшийка нападна чичо Чарли в дома му!

BackGrid/PageSix

Това е пореден регистриран опит на почитател на Суифт да стигне до дома ѝ. През юли 2022 г. 35-годишният Джошуа Крисчън от Бруклин крещял по интеркома на жилището на певицата, че „ще я нарани, ако двамата не се съберат", каза източник от полицията.

КАТО В ХОРЪР ФИЛМ: Мъж се опита да нахлуе в дома на бременната Риана

BackGrid/PageSix

При друг инцидент от януари 2022 г. Морган Манк, който шофирал пиян, блъснал автомобила си в къщата на Суифт и заявил, че няма да напусне мястото, докато не се срещне с певицата. Мъже са се опитвали да проникнат в дома на Суифт в поне още три случая през 2016 г., 2019 г. и 2021 г. Правени са опити за проникване и в други жилища на певицата, сред които имотите й в Бевърли Хилс и на Роуд Айлънд, пише БТА. 

TMZ

BackGrid/PageSix

BackGrid/PageSix

BackGrid/PageSix