0

Т оп инфлуенсърка заряза мъжа си и забърса сина му, точно като в латино сериал.

Марина Баламашева е руска инфлуенсърка и вече доста години живее с доведения си син, след като изневери на съпруга си с него, съобщи DailyStar.

Тя е на 37 години и има две деца от 23-годишния Владимир Шавирин. Преди това тя е била съпруга на неговия баща - Алексей Шавирин. С изоставено и разбито сърце, 47-годишният баща е оставен да се грижи за петте деца, които той и Марина осиновили заедно.

Владимир е отгледан от секси мащехата си от седемгодишна възраст, след което тя му родила деца.

В интервю Алексей разказва разтърсващи подробности около нестандартния любовен триъгълник. „Те не се срамуваха да правят секс, докато бях вкъщи. Бих ѝ простил изневярата, ако не беше синът ми… Тя тичаше към леглото на сина ми от спалнята ни, когато спях. След това тя се връщаше и лежеше в леглото с мен, сякаш нищо не се е случило.", сподели зарязаният мъж.

Двойката живее в Краснодар. В профила си в Instagram Марина описва Владимир като притежаващ „най-очарователните сини очи в света“. Въпреки това тя играе и ролята на родител, като му се кара, че е "тромав", докато бута количката на дъщеря им, или го хока, че не може да се задържи на добре платена работа.

Балмашева изкарва парите си изцяло от социалните мрежи. Тя също така разказа как е настояла за предбрачен договор, така че да запази всичките си пари и имущество в случай на развод с новия си съпруг.