0

Д рамата около развода на Кевин Костнър става все по-голяма. Оказа се, че актьорът се е скарал жестоко с мъж, който живее в негов имот.

Съпругата на носителя на „Оскар“ Кристин Баумгартнер подаде молба за развод миналия месец след 18 години брак и оттогава звездата от "Йелоустоун" се опита да я накара да напусне общия им дом в Калифорния. Но преди раздялата си, Костнър и Баумгартнер са имали драма с мъжа на име Даниел Стар.

68-годишният актьор се опитал да изгони Стар от къщата си за гости на плажа, която струва повече от 60 000 долара на месец, което довело до размяна на реплики и съдебен спор, съобщава Sun.

Стар, който подписал едногодишен договор за наем през юни 2022 г., твърди, че не е направил нищо лошо и е отказал да напусне, което е накарало Костнър да изпрати няколко имейла и правни писма. „Даниел беше наистина щастлив да живее в къщата. Намира се точно на плажа. Той има 4-годишен син, който се чувстваше добре там.“, каза източник пред Sun.

Оказва се обаче, че гостът не е чак толкова невинен. Източникът твърди, че Баумгартнер и Стар започнали често да се срещат, тъй като съпругата на Костнър се чувствала самотна, тъй като мъжа й отсъствал с месеци, заради сериала „Йелоустоун“.

Според Sun Костнър решил да изгони наемателя си, когато разбрал колко е близък със съпругата му. Това довело и до развода между носителя на „Оскар“ и съпругата му.