0

Л юбимката на милиони зрители по света - Кейт Уинслет не се срамуваше да се съблича пред камерите дори по време на снимките на "Титаник" и сега пак го направи.

Сцените, в които тя лежи на дивана само с огърлица на врата си остават легендарни и до днес.

Филмовата Роуз тези дни изненада всичките си фенове със сцени в новия филм "Лий".  49-годишната актриса е снимала някои сцени чисто гола.

Кейт играе съпругата на Лий Милър , който става военен фотограф по време на Втората световна война.

Интересното е, че наскоро тя говори за сексуалното си желание и призна, че се е подложила на терапия с тестостерон, за да повиши либидото си.

„Понякога либидото на жените намалява, защото има нещо, което се случва с щитовидната им жлеза. Може да е нещо, което се случва и с нивата на тестостерон. Много хора не знаят това, но жените имат тестостерон в телата си. Когато го няма, тогава можете да го замените и това е нещо, което може да се направи и да се почувствате отново секси“, каза тя по време на епизод на подкаста „Как да се провалим“, давайки съвет на слушател, който иска да промени сексуалния си живот.

Screenshot/SKY / Planet / Profimedia/Kurir

„Мисля, че с напредването на възрастта жените стават по-сочни и по-секси, осъзнават истината за това кои са и са по-способни да вървят уверено в света и това е нещо, което дава сила. Продължавам да казвам на приятелите си изглеждат страхотно“, добави тя, съобщава Dnevnik.hr.

Кейт беше омъжена три пъти през живота си, а от 2012 г. е омъжена за третия си съпруг Едуард Абел Смит. Тя има дъщеря Миа от първия си съпруг Джим Трепълтън и син Джо Алф от втория си съпруг Сам Мендес.

*Източник: Kurir