0

Ч ас на бис пя легендата на българската музика Васил Найденов на концерта си в Слънчев бряг. Препълненият клуб в нестихващи овации не пусна любимеца да си тръгне и скандиранията „още, още“ на феновете го задържаха още над 60 минути на сцената след предвидената програма.

„Не се ли уморихте, бе, хора. Аз съм стар вече, но заради вас продължавам“, с типичното си чувство за хумор Найденов отговаряше на скандиранията.

Васил Найденов с пореден незабравим концерт в Bedroom beach.

 Васил Найденов с пореден незабравим концерт в Bedroom beach.
Bedroom beach

Любов

Заедно с бисовете рециталът на Найденов в Bedroom beach бе около два часа и половина, като през цялото време той не изневери на стила си и пя абсолютно на живо. Заедно на сцената с него излязоха Косьо Цеков- пиано, китара и вокал- Стоян Бозов, и прекрасната вокалистка Станислава. Кеца излезе на сцената 5 минути след полунощ, а само при първите ноти на началната песен публиката го награди с бурни овации и любов, а енергията, с която го посрещнаха, толкова бързо стигна до самия изпълнител, че той буквално се раздаде на сцената в завидно добро настроение. „Не за първи път съм тук, винаги идвам с кеф. Благодаря ви, вие сте страхотна публика и докато ви има, ще ме има и мен“, не сдържа емоциите си легендарният изпълнител.

Феновете му препълниха клуба и го викаха час на бис.

 Феновете му препълниха клуба и го викаха час на бис.
Bedroom beach

Колеги

Хитовете на Найденов се лееха един след друг, а той слезе от сцената само за 10 минути, в които смени част от аутфита си. Както винаги, и този път той показа завиден вкус към модата, като се появи с актуалните за сезона потури, и то украсени с брокат.

Васил Найденов с пореден незабравим концерт в Bedroom beach.

 Васил Найденов с пореден незабравим концерт в Bedroom beach.
Bedroom beach

Оказа се, че освен почитателите му концертът с интерес проследиха и много негови колеги. Сред публиката бяха част от група „Фактор“ и Кичка Бодурова. На маса до самата сцена репортер на „Телеграф“ забеляза и фолкизпълнителят Илиян, които видимо се забавляваше от сърце и не спираше да си припява песните на Кеца. „Най-големият е. Възхищавам се на енергията, заряда, гласа му, всичко. Винаги бих уважил с радост негов концерт, от артист като него можем да се учим. Дава душата си на публиката и тя го усеща, затова толкова много го обичат“, не спести похвалите си към Найденов Илиян пред „Телеграф“.

Илиян го аплодира цяла вечер.

 Илиян го аплодира цяла вечер.
Bedroom beach

Посланикът ни в Кипър от публиката: Направихме релеф на Васил Левски

Посланикът ни в Кипър Любомир Тодоров също уважи големия талант на Васил Найденов. Самият изпълнител не пропусна да го поздрави от сцената и му даде микрофона, за да обяви, че вече има направен релеф на Васил Левски в Никозия, Кипър. След думите му всички избухнаха в нестихващи аплодисменти, а това показа, че българщината е жива и продължаваме да пазим паметта на истинските национални герои. Припомняме ви, че в кипърската столица от 2017 година вече има улица, която ще носи името на Апостола на българската свобода. Тя се намира в община Лакатамия, а решението бе взето дни преди 180-годишнината от рождението на Васил Левски.