0

К ейт Уинслет се обяви против прахосването на пари за тоалети за еднократна употреба. Според холивудската звезда истинско кощунство е да закупиш скъпа рокля, с която да се появиш само веднъж на дадено събитие. Тъкмо затова Кейт се появи на дългоочакваната световна премиера на "Аватар: Природата на водата" с "употребявана" вече рокля, която е слагала преди години за друга филмова премиера.

Иначе Кейт, Зоуи Салдана и Сигорни Уивър очароваха тълпата с появата си на светското събитие в "Odeon" на Лестър скуеър в Лондон.

Въпросната рокля, с която се появи 47-годишната звезда от "Титаник" е сива и украсена с искрящи сребърни мотиви от двете страни на корсета. Тя позира в еня с шлейф, който се носеше зад нея, на "Badgley Mischka" на цена от 1000 паунда. Кейт я облече първо през 2015 г. за премиерата на филма ѝ "The Dressmaker" на Международния филмов фестивал в Торонто, припомня "Daily Mail".

Кейт каза преди време, че не одобрява да се пръскат пари за нови тоалети за червения килим, че това е излишно пилеене на средства и че ще облича отново старите си тоалети.

На фона на това тя плати наскоро огромната сметка за ток на майка с болно дете от Шотландия. Енергията е използвана за поддържането на животоспасяващо оборудване на дъщерята на Каролин Хънтър, а Кейт е покрила разходите от 17 000 паунда. 

И Кейт остана вярна на думата си на премиерата на "Аватар", като отново удиви зрителите в блестящата си рокля на "Badgley Mischka".

Кейт наскоро се присъедини към франчайза на Аватар като на'ви воин Ронал. Тя допълни визията си с чифт сребърни обеци като капки.

Междувременно, 44-годишната Зоуи, която играе Нейтири в "Аватар", се погрижи всички погледи да бъдат насочени към нея, когато излезе в зашеметяваща черна рокля с прозрачна пола и корсет с пайети, украсен с шарки на пеперуди.

Тя демонстрира й невероятна фигура в привличащия вниманието тоалет на "Alexander McQueen", допълвайки външния си вид с чифт обувки на ток, скрити под развяващата се пола.

Към събитието в Лондон се присъедини и американската актриса Сигорни Уивър, която и на 73, е все така вълнуваща жена. Тя бе избрала да се облече в черен костюм, също на "Alexander McQueen".

Сигорни Уивър се завръща в продукцията, но не в стария си образ на доктор Грейс Аугустин, а в нов - този на нейната дъщеря Кири, която бива осиновена от Джейк (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана).

Филмът от 2009 г. стана най-касовият филм на всички времена.

Джордан Дън не пропусна да направи спиращо дъха шоу, с разголените си форми. 

32-годишният модел изглеждаше невероятно в черна кадифена рокля без презрамки и много дръзка странична цепка.