0

К ейти Прайс разкрива шокираща здравословна диагноза за първи път, казвайки, че това е причината, поради която отказва да се съобразява с другите и с обществените порядки.

Сексбомбата с огромния бюст е звестна с бурния си личен живот, който често е документиран чрез различни телевизионни програми и реалити формати, един от които дори е със заглавие „Моят луд живот“(продължил от 2017 до 2020 г.).

„Мозъкът ми е устроен по различен начин от този на другите хора”, признава сексбомбата.

„Мразя етикетите, но сега двете с майка ми говорихме с лекари и тя разбра защо съм правила някои неща в миналото, защо действам така, защо съм такава, каквато съм. Не е защото не слушам и не го приемам, просто има нещо в мен.“, споделя тя в социалната мрежа.

Кейти признава още, че е преминала през терапия, която я е научила да слуша и да чува какво казват другите хора, както и да приема, че може би са прави или може би грешат, обмисляйки последствията..

„Мога да призная, че съм правила грешни избори, не съм слушала някои неща, които майка ми или някой друг може да е казал, така че това ме постави в ситуации, които бяха ненужни и предизвикаха драма и стрес“, казва тя.

Не мога да променя миналото, мога само да се справя с бъдещето, казва Прайс.

Самата сексбомба е почувствала, че има поведенческо разстройство и това я е накарало да потърси лекарска помощ.

Говорейки пред зрителите на своята страница OnlyFans , Кейти обяснява: „Отидох на лекар, за да видя дали имам ADHD и се оказа, че имам!

Остава да пожелаем на Кейти успех в борбата с коварната болест.

ADHD е едно от най-често срещаните разстройства на неврологичното развитие. Обикновено се диагностицира за първи път в детството и често продължава в зряла възраст. Децата с ADHD може да имат проблеми с обръщането на внимание, контролирането на импулсивното поведение (може да действат, без да мислят какъв ще бъде резултатът) или да бъдат прекалено активни.