0

К еран е един от най-младите участници в "Hell’s Kitchen" 6. Ресторантьорският наследник от Варна напусна кулинарното риалити и е вторият гост в “Кухнята след Ада” - официалният подкаст на предаването. Пред водещия Станислав Иванов, победител в "Hell’s Kitchen" 5, той разказа за най-вълнуващите си моменти от Кухнята на Ада, както и сподели кой е неговият фаворит за победа.

Въпреки взривоопасните скандали в предаването, Керан споделя, че всички са били много приятелски настроени. Той съжалява, че не е успял да разгърне цялостния си потенциал, но споделя, че мечтата му е да има собствен ресторант и дискотека. Той разказа повече за семейството си и дядо си Керан - Старши, който е бил добре познат на жителите на Варна треньор по борба.

NOVA

По време на гостуването си в официалния подкаст на предаването Керан отправи директно обръщение към бившия командос Пеньо Гатевски - Гатьо, който е част от звездния отбор. Той разкри, че всичко, което е казал по негов адрес, е било на шега. Керан смята, че за да живее човек по-добре е важно да не взема нещата толкова на сериозно.

Керан разкри още детайли за своето семейство, за майка си и бащата си, както и за най-трудните си моменти от живота. Той разкри и защо се е отказал от това да се занимава професионално с балет. Какво ястие приготви Керан за Станислав и какво предстои за него?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.