0

О т 80-те години притежавам ферма с мини коне и алпаки. Наскоро се сдобихме с прасета, Джун и Джони, които обожавам, така че вече не ям бекон. Не искам да ям неща, които отглеждам, затова не ям кучешко, конско, козе или свинско. Това сподели звездата от "Аполо 13" Кевин Бейкън в интервю за „Гардиън“.

Говорейки за хита си "Трусове" и нулевата гравитация в "Аполо 13", Кевин сподели: „Едно от най-хубавите неща в правенето на филми е, че можеш да изследваш неща, които обикновено не би могъл да видиш отвътре“.

Актьорът участва и в група, „The Bacon Brothers“, заедно с брат си Майкъл.

„Между нас има доста голяма разлика във възрастта (Кевин е на 64 години, Майкъл - на 72) – бел. ред.), каза той.

„Брат ми се изнесе от къщи, когато бях на 6 години, и се сближихме едва когато станах тийнейджър и започнах да свиря с него в групата. Нека си признаем, че повечето братски групи не издържат. Радвам се, че все още не сме стигнали дотам“, сподели Бейкън.

Кевин сподели още, че е трябвало да откаже да участва в реклама, облечен като огромен фъстъчен M&M, защото жена му не обича, когато храната говори.

„Ако види говорещо грозде, това я плаши. Когато имаше възможност аз да съм говорещ M&M, тя просто каза: "Не, това е прекалено", сподели звездата.

На феновете Кевин Бейкън е повече познат с ролите си в трилъри, отколкото в комедии. Той обясни причината за това.

„Обичам комедията, но в нашата индустрия комедията е клуб, в който имаш членство, а аз така и не успях да се сдобия с това членство. Никога не е късно. Ако имах право на избор, мисля, че бих предпочел да бъда известен като драматичен актьор, който от време на време иска да се занимава с комедия, а не като известен комедиен актьор, който иска да бъде приеман сериозно като драматичен актьор. Нашата индустрия прави този преход много по-труден“, каза актьорът.