0

Е то кои са най-кичозните жилища, които родните знаменитости са ни показвали:

Джулиана Гани

Преди ремонта домът на Джулиана Гани беше истинска дефиниция на кича - арки, орнаменти в златно и псевдо луксозни мебели. След раздялата й с Илиян Найденов, тя разпродаде част от тях, но споменът остава. Не е ясно обаче дали жилището на Гани след ремонта и подмяната на мебелите ще по-кичозен отпреди.

Емрах Стораро

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emrah (@emrastr)

Малкият Стораро обича да парадира с възможности независимо дали става въпрос за телефоони, дрехи, аксесоари, автомобили или обзавеждане. Именно последното обаче изумява със своя кич. Понякога си мислим, че са съквартиранти с Джулката.

Антония Петрова

За миската важи максимата "колкото повече, толкова повече". Това освен за снимките, които са над 8000 в профила ѝ в Instagram, важи и за дома ѝ. Тя и съпругът ѝ имат възможности и явно държат и интериорът им да го показва. Плюшени столове, сребърни свещници, пръстени за салфетки и много, много детайли. Така изглежда домашният уют за семейство Батинкови. 

Семейство Гущерови

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Семейство Гущерови явно са прекрачили тънката граница между лукса и кича. Ковано желязо, златни орнаменти, безразборно наредени картини.

* Източник: Vbox7