0

Н яма да повярвате колко много неизлъчена лента с невиждани досега кадри на покойния Робин Уилямс има някъде в някой склад.

В тази връзка има шанс да бъде пуснат документален филм за легендарния комик.

Обичаният актьор почина през 2014 г. само на 63 години, оставяйки след себе си много разбити сърца.

Робин Уилямс давал работа на над 1000 бездомници

Уилямс беше известен със своя стендъп и комедийни роли - „Мисис Даутфайър“, „Флабър“, „Хук“ и дългогодишния ситком „Морк и Минди“.

Въпреки това той има и забележителни драматически умения. Доказателство за това са изпълненията му в „Обществото на мъртвите поети“, „Едночасова снимка“ и „Добрият Уил Хънтинг“, за който печели Оскар за поддържаща роля.

Режисьорът на „Мисис Даутфайър“ Крис Кълъмбъс сподели за това какво е да работи с гении като Уилямс.

По думите му комикът му дал да разбере, че нищо няма да го според да импровизира по време на снимките.

Как Робин Уилямс промени Дисни завинаги

„Той дойде при мен и ми каза: „Шефе, ще изиграя три, четири дубъла по сценарий, но после започвам да играя“. С тези си думи той имаше предвид, че иска да импровизира. И точно така заснехме всяка сцена“, посочи Кълъмбъс.

„Той изиграваше сцените по сценария и после започваше да импровизира, а това не беше за пропускане“, спомня си режисьора.  

Кълъмбъс заяви, че Уилямс импровизирал с всеки дубъл и тъй като не искал да пропусне нищо от неговия гений, оставял камерите винаги да работят.

Това довело до заснемането на над 600 километра лента с импровизации на Робин, които се съхраняват в около 972 кашона.

Режисьорът разкри, че освен кадрите от филма, има много такива от зад кулисите.

Скритото послание във филмите на Робин Уилямс

Кълъмбъс не спря до тук. Той заяви, че някои от кадрите никога не са били виждани дори от студиото, което означава, че са били прибрани някъде в склад в продължение на десетилетия, без никой да има шанс да се порадва на гения на Уилямс.

Режисьорът разкри, че много би искал да прегледа всички кадри и да създаде документален филм за създаването на така обичания филм.

„Искаме да покажем процеса на работа на Робин. Имаше нещо специално и вълшебно в начина, по който той работеше и мисля, че би било забавно да се задълбочим в това“, заяви Кълъмбъс.