0

Ж ивотът на Ким Кардашиян е на път да се обърне на 180 градуса.

Тя е готова да изостави живота си пред камерите, за да преследва адвокатската си кариера. В интервю пред Time100 42-годишната майка на четири деца и бизнесдама говори за страстта си към закона.

Ким сподели, че планира да се яви на официалния адвокатски изпит през февруари 2025 г., след като издържа теста през 2021 г.

„Шегувам се с майка ми – която ми е мениджър – казвам, „Ким К се пенсионира, а аз просто ще бъда адвокат. Така че можеш да отидеш да помогнеш на братята и сестрите ми, за да можеш все още да имаш работа“, каза Ким за Крис Дженър.

ЗАД РЕШЕТКИТЕ: Ким Кардашиян влезе в затвора

Звездата добави, че може "абсолютно" да изостави света на риалити телевизията и да живее като адвокат.

„Ще бъда също толкова щастлива, че съм адвокат на пълен работен ден и правя това. Светът на правото наистина отвори очите ми за толкова много“, каза тя.

Ким и известното й семейство стартираха в риалити телевизията през 2007 г. с тяхното шоу "Keeping Up With the Kardashians" (Животът на Кардашиян).

След 20 сезона те се преместиха в платформата Hulu с новия сериал, "The Kardashians" (Семейство Кардашиян).

СПОДЕЛЯ ОПИТ: Ким Кардашиян стана лектор в Харвард (ВИДЕО)

И въпреки че Ким е известна с това, че личния й живот е на показ, тя призна, че определено има много лични моменти, които държи близо до себе си.

Ким също така сподели, че покойният й баща Робърт Кардашиян, който е бил известен адвокат, е бил "абсолютно" движещата сила в решението й да се занимава с право.