0

28-годишният Пийт Дейвидсън многократно е търсил помощ от психолог от април тази година. И всичко това заради публичните нападки на Кание Уест, който не скри негативното си отношение към новия любовник на бившата си съпруга Ким Кардашиян.

„Вниманието, идващо от Кание и неговите лудории, са нараняващи за Пийт и той трябваше да отиде при специалист“, обясни близък до актьора. Източникът подчертава, че въпреки обявяването на раздялата на Ким, Дейвидсън „не съжалява, че се е срещал с нея и подчертава, че тя го е подкрепяла през цялата им връзка“.

„Ким и Пит решиха да останат приятели. Те се обичат и уважават много, но са открили, че голямото разстояние и натоварените им графици затрудняват много съвместния им живот“, добави източникът. 

Друг вътрешен човек разкри, че разликата във възрастта им е повлияла на решението да се разделят.

Също така не малко бе и влиянието на Кание Уест. Рапърът пусна видео, в което буквално отвлича и заравя анимационно копие на Дейвидсън. 

През март мъжете влязоха в бурна кореспонденция. Тогава Пийт попита Уест дали иска да се срещнат и да поговорят: „Днес съм в Лос Анджелис. Ако искаш да спреш да бъдеш малък интернет трол, нека си поговорим на четири очи. Не ме плашиш братле. Толкова е тъжно да те гледам как унищожаваш собственото си наследство всеки ден.", написа тогава той.

Но рапърът пренебрегна поканата и продължи с нападките си срещу комика. Преди дни Уест сподели фалшива корица на The New York Times, която включваше голям текст: „Дейвидсън умря на 28-годишна възраст“. Часове по-късно той изтри публикацията, след като се разбра, че Кардашиян е бясна заради публикацията.

Всъщност някои хора смятат, че не просто разликата във възрастта и различните графици са довели до раздялата между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Както се оказа, комикът е избързал с предложение за брак. Любовната връзка продължи само девет месеца. Междувременно телевизионната звезда все още не се е възстановила от развода си с Кание Уест.

„Просто всичко мина твърде бързо. Ким искаше да забави нещата, но Пийт предложи брак вместо това.“ , каза източник пред Radar.

В момента комикът бил съсипан. „Всички го предупреждаваха, че действията му ще отблъснат Ким, но той не ги слушаше. Не забравяйте, че това е същият човек, който предложи на Ариана Гранде само след няколко седмици романтика между двамата. Пит не научи нищо от тази връзка ”, добави източникът пред изданието.