0

Н ай-големият български фестивал „Комикон“ събра хиляди почитатели в „Интер Експо Център“. 
Тазгодишното издание бе превзето от японското и тайландското облекло, където стотици се изредиха да облекат и да се снимат с кимона. Моделката Александра Богданска, която обиколи няколко зали, също не пропусна да се щракне като японка. 

Марвел

Богданска успя да се дореди на дългата опашка, за да се превърне в красива гейша. „Много трудно ми намериха кимоно, защото японките са много дребнички и не можеха да открият подходящо за мен, защото съм висока и не стига до земята“, споделя самата тя. „Важно при гейшите е всичко да е опънато, изгладено, да няма деколте, но вратът да се вижда“, допълни инфлуенсърката. Преди да направи интересни кадри с облеклото, красавицата първо изтича да види така популярните актьори от филмите на „Марвел“ Том Холанд, Бенедикт Къмбърбач, Робърт Дауни Джуниър и още. Алекс успя да си направи и редица кадри с тях, облечени като героите си -  Спайдърмен, д-р Стрейндж, Тони Старк и Тор, а почитателите на нея и звездите я заляха с комплименти. 

Instagram

Instagram

Картички 

Списъкът с впечатляващи световноизвестни имена, участвали в Aniventure Comic Con у нас, бе допълнен и от Рос Марканд – актьора, когото всички познаваме като Арън от хитовия апокалиптичен сериал „Живите мъртви“. Освен него сред гостите се разхождаха по два Жокера и капитан Джак Спароу. По-малките почитатели се бяха подготвили за срещите им с любимите супергерои и актьори и носеха по някой подарък за тях, като най-много бяха рисунките и картичките, издаде пред „Телеграф“ организаторът на събитието Десислава Ангелова. Опашката при актьора Дан Фоглър също не е никак къса. Малки и големи се редяха, за да получат автограф от звездата от филма „Фантастичните животни“ и да си разменят няколко думи с него.