0

Р ежисьорът Зорница София ни учи на каскади и дава полезни съвети как да се държим на кастинг за филм, за да ни одобрят, срещу 260 лв.

Такава е цената на курса „Кастинг тренировки“, който ще се проведе на 18 и 19 ноември за общо 12 часа в София.

Монолог

„Всички ще бъдат тествани, връщани, провокирани и моделирани, за да извадят повече истина пред камерата“, пишат организаторите от „Сдружение Творци“ във Фейсбук.

Това е поредният курс на талантливата Зорница София, който води учениците до големи успехи. Всички, които искат да бъдат одобрени за мечтаната роля, могат да се запишат и да имат възможността да се научат на работа с кинорежисьор, екипиране за адекватно поведение пред камера и отношение към конкретен проект.

Ще разберат какво „има на екрана” и какво не трябва да правят на един кастинг. Препоръчително е за всички да бъдат с монолог, който вече е отработен. Подходящо за всички с готов текст за работа и интерес към участие в кастинги за кино и сериали. Както и за артисти, за които е важно да подобрят представянето си пред камера и комисии.

Дванадесет

Общо 12 души ще имат възможността да се включат в занятията. Проверка на „Телеграф“ показа, че желаещите да подобрят актьорските си умения и писането на сценарий могат да го направят и в няколко други организирани курсове. На 20, 22 и 24 ноември ще се състоят часовете по „Архитектура на сценария“, а от 5 до 21 декември идва ред и за актьорските заложби.

До редакционното приключване на броя Зорница София не отговори на мобилния си телефон, за да разкаже повече за предстоящите курсове.