0

А штън Къчър и Рийз Уидърспун изясняват ситуацията около добили суперпопулярност снимки, на които двамата са заедно на премиерата на "Your Place or Mine".

Те не само дадоха откровени обяснения защо са позирали по този начин, но дори и самата Мила Кунис се включи в разговора.

По време на участие в Today Show Рийз призна, че след като снимките са станали толкова популярни - а феновете са посочили колко неловко са изглеждали двамата заедно - бившата актриса от That 70s Show е почувствала нужда да се включи.

В разговор с Хода Кот и Джена Буш Хейгър в предаването "4-ти час с Хода и Джена" звездата от романтичната комедия "Професия блондинка" призна, че двамата с Аштън "не са се познавали" преди участието си в новия филм на Netflix и въпреки че "са се научили да бъдат приятели" и това определено обяснява позирането им един до друг на червения килим.

Рийз се изповяда: "Тя /Мила Кунис/, ни изпрати имейл снощи, в който казва: "Изглеждате толкова неловко на червения килим заедно".

Самият Аштън разказа за молбата на съпругата си двамата да покажат повече химия в тийзър от предстоящото си участие в подкаста "Chicks in the Office".

Той каза: "Жена ми се обади - тя изпрати SMS на Рийз и мен заедно и той звучеше като: "Хора, трябва да се държите така, сякаш се харесвате".

Въпреки това той имаше основателна причина да бъде предпазлив на червения килим, докато позира с новата си колежка.

"Работата е там, че... Ако я обгърна с ръка и съм все така приятелски настроен към нея, ще изглежда като че ли имам афера с нея, защото това ще е слухът... Ако застана до нея и си сложа ръцете в джобовете, за да няма шанс това да е слухът - слухът ще бъде, че въобще не се харесваме".