0

К итаристът Мирослав Иванов, част от проекта на Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени, се врече във вечна вярност на своята любима Мария Коцева-Мума.

Церемонията се състоя миналата седмица в тесен семеен кръг. „Венчахме се в тесен семеен кръг просто защото сега е такъв моментът и само подписахме. Може би през лятото ще направим по-голямо празненство“, разказа пред „Телеграф“ Миро.

Кумове

Кумове на младото семейство станаха Радослав Славчев-Ривърмен, от страната на младоженеца, и Миряна Даковска, от страната на булката, издаде още Иванов.

Миро и Мария си казаха Да в тесен семеен кръг.

 Миро и Мария си казаха Да в тесен семеен кръг.
Фейсбук

Майсторът на китарата и неговата любима са заедно от август, но се познават от почти една година. „През август се видяхме на Кубо Рибарския във Варна и оттогава сме неразделни“, сподели още Иванов и разкри с усмивка, че двамата вече работят за увеличаване на семейството.

Групи

Мирослав Иванов е един от най-известните български китаристи и е свирил с едни от големите имена в родния шоубизнес като Камелия Тодорова, Васил Найденов, Владимир Ампов-Графа и др. Част е от „Обичайните заподозрени“ и групите Saint Electrics, Funkallero и Metaformoza. Има издадени три самостоятелни албума, участва и в постановката "Мелофобия" заедно с Милица Гладнишка и Николай Воденичаров-Никеца. Любимата му Мария е актриса. Участвала е във филма на Радослав Спасов „Живи комини“. Изявява се и като модел.

Вестник „Телеграф“ пожелава щастлив семеен живот на младоженците!