0

К лара Макгрегър, дъщеря на филмовата легенда Юън Макгрегър, пристигна в Иския директно от фестивала в Карлови Вари, където придружи своя баща. Младата холивудска надежда бе любезна да сподели пред „Телеграф“, че е чувала за България и истински се радва на успехите на Мария Бакалова.

Усмивка

„Тя наистина направи уникална роля в „Борат“2 и съм сигурна, че я чакат още много филмови успехи“, похвали своята колежка очарователната брюнетка и закачливо добави: „Един ден бих дошла да разгледам България, защо не?“ Актрисата каза, че е фен на татусите, а една от последните й е на бръмбар скарабей, който гордо стои на ръката й. Наследницата бе откровена и относно личния си живот и призна, че в момента е сама, след като имаше дългогодишна връзка с диджея Гордън Гудман. Щерката на Юън се оказа и голям любител на кучета и докато разговаряше с медиите, не спря да си играе с четириногия любимец на италианската тв звезда Солей Анастасия Сорге. 27-годишната актриса веднага се превърна в звездата на Зеления остров и с огромна усмивка позира пред събралите се репортери и фотографи, които я дебнат на всяка крачка. В късния следобед тя успя да направи и плаж пред тузарския хотел „Реджина Изабела“, където във ВИП апартамент е настанена и Дарина Павлова. Клара показа зашеметяваща фигура и спечели комплиментите на няколко италиански актриси, дошли на филмовия фестивал в Иския.

Дарина Павлова се щракна за спомен с Брендън Фрейзър.

 Дарина Павлова се щракна за спомен с Брендън Фрейзър.

Представяне

Клара ще представи в Иския новия филм на баща си YouSing Loud, I Sing Louder, където тя също играе в главна роля. Филмът разказва историята на баща и неговата 20-годишна дъщеря, които са разделени от дълго време. След това те предприемат пътуване от Сан Диего до Ню Мексико и години по-късно намират нова връзка чрез проблемите на момичето с пристрастяването. Край бреговете на Капри Клара ще презентира и историческия минисериал "Джентълмен в Москва", който е най-новата продукция, продуцирана от баща й. Същевременно в Иския пристигна и Дарина Павлова в компанията на своя сътрудник Сандро Рубини. Традиционно те слязоха на брега от луксозна лодка, а на острова вече ги чакаше продуцентът Ави Лернер. „Телеграф“ дочу, че към компанията на родната продуцентка ще се присъедини и д-р Галина Долапчиева, по-известна като Галидол, която ще зарадва холивудските звезди, дошли на фестивала, със своята златна колекция от кремове, чиято слава вече се разнася из шоу средите. Павлова ще присъства и на галавечерята на Брендън Фрейзър, който пък снощи изгледа заедно с актуалното си гадже последния филм с участието на загиналия трагично актьор Джулиан Сандс.

*Мартин Райков, Иския