0

„Честита годишнина на любовта на живота ми. Никой не може да се сравнява с теб. Обичам те“... София Вергара постоянно декларираше любовта си към съпруга си в социалните мрежи и те бяха смятани за една от най-съвместимите двойки.

Но изведнъж обявиха развод – не издържат да бъдат повече заедно. След 7 години брак София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че се развеждат.

Вчера (17.07) двойката излезе с официално изявление, в което обяви, че е взела трудно решение да сложи край на брака си.

„Взехме трудно решение да се разведем. Като двама души, които се обичат и се грижат много един за друг, ви молим да уважавате поверителността ни през това време, докато се опитваме да се ориентираме в тази нова фаза от живота си", се казва в изявлението.

Двамата са женени от 2015 г. и често публикуват снимки заедно, а актрисата му изпраща емоционални съобщения, в които му признава любовта си.

„Честита първа годишнина на любовта на живота ми. Никой не може да се сравнява с теб. Обичам те. Никога няма да забравя това изражение на лицето“ – написа София по време на първата годишнина от брака им през 2016 г. и публикува снимка на Джо, който я чака пред олтара.

След пет години брак Джо даде изявление пред People и каза, че е взел правилното решение да се ожени за нея и че инстинктите му не са го излъгали. „Веднага разбрах, че мога да й имам доверие и тя знаеше, че може да ми има доверие.

 И двамата сме хора, които винаги знаят как да поставят нуждите на другия пред собствените си. Знаех как да поставя нейните желания пред моите, независимо от всичко, но тя направи същото. Веднъж намериш ли го, не се отказваш от него” – каза Джо.

 Докато беше омъжена за Джо, София води съдебна битка с бившия си партньор Ник Льоб за ембрионите, които двамата бяха замразили, в случай че искат да станат родители в бъдеще.

Мнозина смятаха, че съдебната битка на Ник е отмъщение на София, че го е напуснала, за да бъде с Джо.

След обявяването на развода, източници, близки до двойката, разкриха, че въпреки че двамата на пръв поглед изглеждат идеално заедно, с течение на времето разликите между двамата стават толкова големи, че противоположностите, които изглеждат сладки в началото, се оказват причината, заради която двойката се разделя.

„Джо е като голямо дете, обича да играе настолни игри, обича борба, видеоигри, филми за супергерои, комикси, обича да ходи на концерти и автомобилни състезания. Постоянно търси забавление. Точно това привлече София към него, защото тя е пълна негова противоположност.

 Разбира се, тя също обича да излиза и да се забавлява, но се интересува повече от по-фините неща в живота, като пищни вечери, да бъде известна и всичко останало, което идва със славата“, казаха източници, близки до двойката, пред Daily Mail.

Освен това същият източник твърди, че постоянното повтаряне, че София е хубава и красива само подхранва егото й още повече. Тя е темпераментна и се разстройва за дреболии, докато той се опитва да се отпусне и да остави нещата да вървят по своя път.

„Забелязаха го, докато се влюбваха един в друг, но после излязоха истинските им версии и не можеха да се понасят, затова предпочетоха по-често да работят, отколкото да бъдат заедно“ – разказва добре осведомен източник, и твърди, че тогава изобщо спрели да се виждат, за да избегнат спорове за дреболии.