0

М омчетата се върнаха в града.

Холивудските звезди Брад Пит и Джордж Клуни бяха забелязани в Ню Йорк на снимачната площадка на предстоящия им филм "Вълци".

59-годишният Пит и 61-годишният Клуни изглеждаха като близнаци, тъй като й двамата носеха кожени якета, сиви панталони и черни обувки.

Въпреки студеното зимно време звездите от "Бандата на Оушън" изглежда си прекарват страхотно, тъй като бяха видени да влизат заедно в известен хотел в Харлем. Освен това Пит и Клуни бяха забелязани да смеят заедно, докато седят в тъмносиня кола на снимачния терен. Клуни блесна с перлено белите си дрехи зад волана, докато Пит се усмихваше от пътническата седалка.

На друга снимка Пит беше видян в велурен гащеризон в синьо-зелен цвят с бяла риза отдолу и бели маратонки, жълт шал и червена чанта през рамо.

Сюжетът на филма „Вълци“ се фокусира върху живота на „двама самотни наркодилъри, на които е възложена една и съща задача“. Режисьор на кинолентата е Джон Уотс.

Не за първи път знаменитите актьори работят заедно – те вече участваха в поредицата „Бандата на Оушън“ и комедията „Изгори след прочитане“.

През изминалата 2022 г. Пит и Клуни бяха заети с няколко касови проекта.

Пит участва в драмата "Вавилон", в комедията „Влакът убиец“ и в „Изгубеният град“, където си партнира с Сандра Бълок.

Междувременно Клуни засне заедно с Джулия Робъртс по "Билет до рая".