0

С лед скорошната операция, която претърпя Венета Райкова е взела и важно професионално решение. Бившата водеща изтегля книгите си от пазара, тъй като скъсва отношенията си с издателството. "На 20 януари взех важно професионално решение - прекратих отношенията си с издателството, което издаваше книгите ми. Писмено съм ги уведомила, че нямат право да продават и разпространяват книгите ми. Затова книгите ми ще започват да се изтеглят от книжарниците и ще липсват за месец-два!", оповести Райкова във Фейсбук.

Междувременно стана ясно, че писателката се е прибрала вкъщи след престоя си в болницата. Започва да се възстановява, "след 12 дни ще свалят конците и след това започвам с рехабилитация", споделя самата тя. А веднага след това ще предприеме нови срещи в търсенето на нов издател, като не изключва варианта да направи свое собствено издателство.

В началото на седмицата Райкова беше оперирана заради скъсан заден рог на менискус, вследствие на което е образувала киста. „Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше", обясни Вени, като подчерта че първоначално са й направили грешна диагноза, въпреки че е посещавала частна болница.