0

М узикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния отбор на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а днес е специален гост на подкаста на кулинарното предаване “Кухнята след Ада”.

Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър.

Калки сподели какво е мнението му за останалите съотборници от звездния отбор. Той разказа, че познава Изи от много малка. Той оприличи влогърката като “индийска богиня” заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. Калки смята, че Бони има много силен усет към готвенето.

Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика.

Коцето Калки разказа откровената история за това как е спрял да яде месо в епизода на “Кухнята след Ада”. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на Hell’s Kitchen пробва месо за първи път от 20 години насам.

Как Калки би презентирал попара на шеф Ангелов, така че той да я пробва, въпреки че мрази тази храна? Как е мотивирал Гатьо звездните? Какво сготви Коцето на Станислав? И за какво си говори той с Гърдева?

Всичко това ще разберете в новия епизод на подкаста на Hell’s Kitchen.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.