0

П ролетта е тук, а с нея и свежите цветове на възраждащата се природа. Вдъхновени от багрите на дъгата, кралици и първи дами заредиха с пролетна енергия народа, зажаднял за топли слънчеви лъчи.

Една от най-обичаните кралски особи – испанската кралица Летисия изглежда вече е готова за пролетта. Кралицата тръгна на обиколка в южната част на страната, за да връчи награди на талантливи личности от името на фондацията на принцеса Жирона.

По време на официално събитие в Кордоба Летисия блесна в пъстра рокля в различни разцветки на жълто, розово, лавандула и мандарина. Вярна на своите принципи 50-годишната кралица заложи на тоалет родно производство на испанската марка Cayro, чиято цена е малко над 96 евро. С широка усмивка Летисия поздрави поданиците на короната и позира за селфи заедно с младежи.

БГНЕС

БГНЕС

Холандската кралица Максима пък посрещна високи гости. На посещение в страната пристигнаха френският президент Еманюел Макрон и неговата съпруга Брижит. Максима показа, че е добра домакиня и заведе първата дама на Франция в прочутата градина Кеукенхоф – най-красивата пролетна градина в света.

GettyImages

Двете дами показаха стил и класа, като се появиха сред цъфналите цветя в тоалети в свежи пролетни багри. 69-годишната Брижит Макрон избра дълго жълто палто, под което облече черен панталон, а 51-годишната Максима изглеждаше шик, облечена от глава до пети в огнено червено.

GettyImages

За друго официално събитие кралица Максима блесна в елегантна рокля с червени акценти, наметната с палто в същия цвят, а пък Брижит Макрон се появи в изискан костюм в кралско синьо.

GettyImages

GettyImages