0

Ж изел Бюндхен се завърна на сцената на любовта след развода си с Том Брейди, появявайки се с новия си мъж Хоаким Валенте.

Двойката се наслади на вкусна вечеря заедно с двете деца на 42-годишния супермодел – Бенджамин на 12 години и Вивиан на 9 години - по време на ваканция в Коста Рика.

Жизел и Хоаким попаднаха под светлените на прожекторите месец, след като Бюндхен и 45-годишният Брейди финализираха развода си след 13 години брак.

И така, кой е мистериозният мъж, който изглежда има връзка с бившия ангел на Victoria’s Secret?

Хоаким и братята му, Педро и Гуи започват да изучават джиу-джицу „от баща си, преди да проходят“ и в момента преподават бойни изкуства в своята школа „Valente Brothers“.

На крехката възраст от 2 години Педро, Гуи и Хоаким вече взимат частни уроци от знаменития бразилски майстор по бойни изкуства Елио Грейси.

Педро започва да преподава в Маями, Флорида през 1993 г., като пет години по-късно открива семейна академия.

По това време Хоаким все още живее в Бразилия и тренира в школата на Елио Грейси, докато години по-късно заминава в САЩ при своите братя.

Хоаким живее във Флорида

Хоаким се мести във Флорида от Бразилия, за да учи в университета Бари и оттогава живее в този щат.

Спортистът преподава в централата на школата „Valente Brothers“ в Маями Бийч заедно с членовете на семейството си.

И преди е бил свързван с Бюндхен

През 2021 г. Хоакин и братята му позираха заедно с Бюндхен за реклама на списание Dust.

Тогава моделът сподели видео и снимки от техните тренировки в Instagram. „Вярвам, че колкото повече уреди имаме в нашата кутия с инструменти, толкова по-добре“, написа Бюндхен към кадрите.

„Чувствам се по-силна, по-уверена и овластена, откакто започнах да практикувам самозащита. Чувствам, че това е важно умение за всички и особено за нас жените. Благодаря ви ValenteBrothers, че сте страхотни учители и правите обучението толкова забавно“, написа моделът. „Очаквам с нетърпение да продължа да се усъвършенствам“, допълни Жизел.

По това време Том Брейди реагира в Twitter , шегувайки се: „Дните ми да оставям мръсни чинии в мивката са преброени.“

Семеен тип

Instagram профилът на Хоаким може да е заключен за широката публика, но неговият акаунт в Twitter разкрива редица съобщения, посветени с любов на членовете на семейството му.

„Днес се роди най-великият човек“, написа Хоаким за баща си през ноември 2018 г. „Моят най-добър приятел, ментор и баща. Благодаря ти, че винаги си до мен. Имаме толкова много страхотни спомени“.

През февруари следващата година той написа трогателно поздравление към най-големия си брат Педро.

„Твоята всеотдайност, ангажираност и самодисциплина са възхитителни“, възкликна Хоаким в социалната мрежа. „Благодаря ти, че си толкова добър пример за мен от деня, в който съм се родил“.