0

Л егендата на българската музика Васил Найденов успя да предизвика истинска еуфория у родните топгъзари, които се надцакват за места за концерта му на 31 юли в емблематичен клуб на южния плаж. Баровците вече са окупирали ВИП сепаретата, за които броят по 3 бона.

Любимец

По традиция от години Васил радва почитателите си с гастрол в клуба. Хора от цяла България, които почиват на морето, ще имат възможност да се насладят на един бутиков спектакъл. Големият интерес обаче е за ВИП зоната на заведението и сепаретата с най-добра видимост. Именно за тях баровците не пестят средства.

Другата най-желана зона са масите, които са най-близо до сцената и съответно до Кеца. Най-големите му фенове вече са запазили своите места именно там - на една ръка разстояние от любимеца си.

Програма

Шоуто ще продължи близо 3 часа, а по традиция певецът вече е подготвил своя репертоар, който ще включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент и акапелни изпълнения. Звездата обещава да превърне датата 31 юли в паметна за своите фенове, а те от своя страна предизвикаха истинска истерия за места. Припомняме ви, че миналото лято Васил Найденов буквално се просълзи от емоция на сцената. „Дълбок поклон, че пеете българска музика. Поне три поколения трябва да са благодарни за този концерт, защото ми доказвате, че има смисъл да пея. Благодаря, че пеете българска музика. Благодаря, че ме просълзявате! Вие сте ми достатъчни“, каза той.