0

Б Г звездите му отпуснаха края. Дали защото идва краят на годината, или заради първия сняг, който ни затрупа, или просто искат да се забавляват, но всички се втурнаха да купонясват - кой както може.

Снежен човек

Филип Аврамов-Фицата се наслади на падналия сняг и с двете си дъщери и любимата му Хриси си направиха снежен човек. Ден по-рано снегът блокира актьора на магистрала „Тракия, но това не му попречи на следващия ден да се забавлява като малко дете и да подари усмивки и на последователите си.

Личен архив

По женски

Марта Вачкова и дъщеря й Рада използваха първия сняг, за да се качат на Витоша. Двете дами често си спретват разходки и пътувания по женски, като си крадат време, което да прекарат само двете.

Личен архив

Ски купон

Юли Вергов с кеф откри сезона на ските. Той качи няколко кадъра от пистата, а отдолу написа: „Отпочна се“. Припомняме ви, че той е фен на ските и през зимата използва цялото си свободно време, за да се посвети на този спорт.

Личен архив

Баща и син

Актьорът Павел Иванов пусна умилителен кадър със сина си. Както „Телеграф“ пръв писа, Павката има дете, но не иска да говори по тази тема, подвластен на мотото, че щастието обича тишината. Сега малкият гледа през прозореца с интерес всичко, което тате му показва.

Личен архив

На топло

И докато тук става все по-студено, Ивайла Бакалова се радва на слънце и високи температури в Дубай. Там тя е заедно с малката си дъщеричка Вяра, която макар да е само на годинка, вече има богат опит с пътуванията със самолет.

Личен архив

Спомени

Певецът Миро върна времето назад и пусна своя снимка, на която позира като войник. Под кадъра изпълнителят написа легендарния рефрен от „Междузвездни
войни“: „Преди много време в една далечна, далечна галактика“.

Личен архив