0

Л юта вражда се заформи между доскорошните дружки – семейство Бекъмови и семейство Съсексови.

По принцип между тях винаги е стояла потискана вражда, заради факта, че Пош Спайс и Дейвид Бекъм са горещо приети в Британския кралски двор и са близки с принцеса Кейт и с престолонаследника принц Уилям.

За разлика от тях семейство Съсексови – Хари и Меган, са нежелани и около тях винаги има напрежение, що се отнася до присъствието им в Бъкингам.

Сара Хюсън, кралски редактор на Talk TV, казва: „Може би като се дистанцира от Хари и Меган, това помогна на Дейвид да затвърди отношенията си с Уилям и краля. Мисля, че Дейвид даде да се разбере много ясно на чия страна е. Дейвид е самопровъзгласил се за роялист”.

Пукнатините между тях се разшириха още повече през пролетта на 2022 г., когато Бекъмови поканиха принц Уилям и Кейт на сватбата на сина си Бруклин, но не и Хари и Меган. 

Все пак футболното-песенното семейство отиде са сватбата на малкия син на Чарлз и бяха една от супер звездните двойки тогава.

Към тази стара война, в която Дейвид и Виктория водят с 1:0, напоследък се добавя и победа на Бекъмови на фронта на кинопродукциите.

Както е известно и едните, и другите пуснаха в Netflix свои филми.

Последните данни показват, че популярността на документалните сериали за Хари и Меган в Netflix рязко е спаднала, докато филмът за Бекъм и Виктория прави бум сред зрителите.

Само за 2023 година филмът„Бекъм“ имаше изумителните 208 500 000 часа гледане между юли и декември.

Документалната лента за брата на принц Уилям и жена му има „мижавите“   72 900 000 часа през годината, като само 10 900 000 са били гледани между юли и декември. 

В интерес на истината филмът за херцога и херцогинята на Съсекс беше незабавен хит, когато дебютира през декември 2022 г.

Шоуто беше толкова популярно, че беше най-големият дебют на Netflix по това време, с 81,6 милиона часа гледане през първите четири дни.

След това обаче започна сривът – филмът започна главоломно да губи челни позиции.

Две от причините, които според наблюдатели, са довели до този срив е фактът, че Съсексови изглеждат постоянно хленчещи и оплакващи се, а на всичкото отгоре Меган си позволи да се подиграе на покойната кралица с пародиен поклон. Това определено вбеси милионите почитатели на кралица Елизабет.

И може би не е съвпадение, че след очевидното пренебрежение по повод сватбата на Бекъмовия наследник, 42-годишната Меган спря да носи моделите на Виктория, докато Кейт ги носеше по-често. Почитател на тоалетите ѝ е и испанската кралица Летисия.

Кейт носеше една от роклите на Пош Спайс на годеж през януари 2023 г. и беше забелязана да носи чифт очила VB на Уимбълдън миналото лято .

Тя дори отново въведе чанта на Victoria Beckham (VB) в гардероба си - взе бялата чанта Quincy на кралско посещение през май 2023 година, след като още през 2016 си я хареса.

Може би тази поредица от успехи направи 50-тия рожден ден на Пош Спайс толкова специален, като бяха поканени звезди от всякакъв ранг, а купонът бе завиден.

Към всичко това се добавя и „политическият шамар“, който Бекъмови зашлевиха на Съсексови – връзката им с бившия американски президент Барак Обама, който беше мечтата на Меган Маркъл за бърз достъп до политическата сцена.

Миналия декември Дейвид и Виктория бяха снимани с бившия американски президент  Барак Обама  на благотворително събитие.

Източник тогава сподели пред изданието Closer : „Това е още един унизителен шамар. Семейство Обама бяха мечтаният билет на Меган за политически успех и тя положи много работа, за да изгради връзката с тях.“

Е, парашутът ѝ не се отвори.