0

А ктрисите Койна Русева и Йонна Темелкова бяха част от орисниците на малкия Йоан – сина на колежката им Искра Донова, по време на погачата на бебето. Русева и Темелкова не пропуснаха и да нагушкат наследника на колежката си, пожелавайки му късмет и здраве по пътя му напред.

Подаръци

Освен Койна и Йоанна на първото парти на малчугана бяха още колежки на звездната му майка, сред който Ярослава Павлова, Даяна Ханджиева и др. Именно Ханджиева е изненадала Искра и Йоан с един желан подарък – урок по плуване на бебчо. „Много се зарадвах. Аз на погачата на нейното бебе й подарих същото и сега тя на мен. Нямам търпение да минат още няколко седмици и двете да отведем синовете си да плуват. Предполагам, че ще бъде един много забавен момент“, разкри пред „Телеграф“ Донова. Всички подаръци, които са събрали, са практични и ще намерят място в ежедневието на Искра и Йоан.

Голямо впечатление направи и красивата украса, която до всеки детайл е избрала Искра. „Агенция ни я направи, но аз исках горската тематика. Не исках традиционните украси“, казва Донова и допълва: „Много съм доволна от Йоан, държа се прилично на първия си празник. Издържа геройски 3 часа. Аз предвидливо го бях сменила, нахранила, за да не мрънка, и естествено направи една голяма обиколка през гостенките от ръце на ръце. Много му се радваха и го мачкаха. Празникът ни бе прекрасен.“

Украсата бе горска

 Украсата бе горска
Instagram