1

Б изнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от големия финал и бе гост в подкаста “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че искрено се забавлява от всичко, което чете по свой адрес онлайн. Бизнесдамата проговори за имането си и разкри как е сбъднала американската мечта. Виолета, която от 23 години живее в САЩ, споделя, че ѝ е отнело десетилетие да започне собствения си бизнес. Сега тя е милионерка. В “След Игрите” Виолета разказва за пътя си до първия милион.

Виолета вярва, че дъщеря ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха заедно в екстремното риалити, но в последствие бяха разделени. Бизнес дамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това щеше да е неприемливо решение. Виолета споделя и кой е нейния перфектен женски финал за сезон 5 на “Игри на волята”.

В “След Игрите” Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса. Тя определя милионера като неподходящ за игра в коалиция, заради своята избухливост и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това в подкаста тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница.

Всички епизоди на "След Игрите" можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Какво знаем за Виолета?

47-годишната Виолета от 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил. Собственик е на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека. Занимавала се и професионално с бодибилдинг.

Виолета е един от най-изявените стратези за сезона. Участваше заедно с дъщеря си Денислава. Те останаха последната оцеляла двойка в ТОП 8.

Ето кои трима души са най-достойни за големия финал на сезон 5 на екстремното риалити според нея:

1. Рълев е най-добър от всички, които са останали там. Всички мъже. Това е най-добрият мъж.

2. Дени, защото е много борбена и има много хъс в нея. Все още смятам, че тя може да бъде първата жена - победител на Игри на волята. Играта не е свършила, докато не е свършила. Докато има жена вътре, още се надявам, че тя ще победи.

3. Мастагарков може да бутне и Момчи, може да бутне и Дунев, може да бутне и Мартин. Силен е на Арената. По-силен е сам, в интерес на истината. Когато играе сам за себе си е много по-силен, отколкото, когато играе отборно. Пожелавам му успех. Той е добричък.