0

С пътницата на френския актьор Ален Делон Хироми Ролен се е обърнала към прокуратурата, притеснена за безопасността му. Тя обвинява децата му в "опит за предумишлено убийство" на легендарния артист, пише вестник "Фигаро", позовавайки се на информиран източник.

Адвокатът му алармира: Животът на Ален Делон виси на косъм!

"Жената, която нарича себе си спътница на Ален Делон в живота, е изпратила до прокуратурата писмо, в което иска от да бъде проведено "спешно разследване" на фактите, които според нея са сходни с "опит за предумишлено убийство" на 88-годишния актьор от страна на неговите деца", уточнява вестникът.

Според съобщения в медиите Делон страда от рак на кръвта - дифузен лимфом. Според статията Ролен обвинява децата на актьора, че уж са спрели лечението му, въпреки че са осъзнавали, че то е "жизненоважно" и че подобна стъпка ще "ускори смъртта на баща им". Тя също така свързва прекратяването на лечението на Делон с "внезапното, бързо и сериозно влошаване на здравето му".

СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Децата на Ален Делон искат да го върнат в Швейцария

През юли 2023 г. децата на Ален Делон принуждават Ролен да напусне имението на актьора. Те я обвиняват, че е упражнявала психологическо насилие и е манипулирала актьора.

През януари 2024 г. радиостанция RTL съобщи, че прокуратурата е отказала да заведе дело, след като е разгледала жалбите на децата. Както беше уточнено, агенцията се позовава на недостатъчността на състава на престъплението. В същото време насрещните искове на Ролен срещу децата на актьора са били отхвърлени по същата причина.

СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Децата на Ален Делон се изпокараха

Миналата седмица синът на актьора Антъни обвини сестра си, че иска да "върне" баща му в Швейцария, чийто гражданин е Ален Делон, за да избегне "огромен данък" върху наследството. В същото време самият киноактьор иска да прекара остатъка от живота си в имението си в община Дюси-Монкорбон в Централна Франция. Както твърди дъщеря му, единствената причина да отведе баща си в Швейцария е било неговото лечение. Освен това Антъни подаде сигнал в полицията срещу сестра си Анушка заради това, че не е разкрила изследванията, на които актьорът се е подлагал в Швейцария в продължение на няколко години. Според него тези тестове уж показвали влошаване на когнитивните способности на баща му. По-късно стана известно, че след това изявление Ален Делон ще подаде жалба срещу сина си. Самата Анушка също е подала жалба срещу брат си за клевета.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Компаньонката на Ален Делон скочи на децата му!

Освен това прокуратурата започна предварително разследване след изявлението на втория син на Делон - Ален-Фабиен - срещу Анушка, която уж злоупотребявала със слабостта на баща си.

*Източник: БГНЕС