0

Г ръцката звезда Константинос Аргирос призна, че иска да опознае България, защото е чувал прекрасни неща и за публиката, и за природата в страната ни. Това разкри самият той пред екип на "Телеграф", който го посрещна на летището, часове преди големия му концерт в „Арена София".

Полет

"Щастлив съм, че съм в България. Чувал съм много хубави неща за публиката тук и за природата ви, за зеленината. Искам да видя повече неща от страната ви", каза Аргирос и допълни: "За първи път съм в София. Вярвам, че ще имаме още много срещи. Този път няма да имам време да обиколя и други кътчета от страната ви, но се надявам скоро и това да се случи".

Звездата на гръцката музика кацна на ВИП терминала на летище София 4 часа преди големия си концерт в Арената. Той пристигна сам със слушалки, шапка и раница, а на летището го посрещнаха брат му, мениджърът му и организаторите от българска страна.

Репортерът Елизабет Методиева го посрещна на летището

 Репортерът Елизабет Методиева го посрещна на летището
личен архив

Изява

Аргирос излезе час и половина след началния час, като преди него за настроението на публиката се погрижи негова млада колежка.

Още с появата си хубавецът предизвика бурни възгласи от страна на жените в залата, а мъжете пък не останаха безразлични към завладяващия му глас. Той пя над 2 часа с бенд, а на изпълненията му се насладиха и много ВИП гости, сред които моделът и инфлуенсър Алекс Богданска, ергенът Виктор Стоянов, театралният продуцент Кирил Кирилов, златното момиче Ренета Камберова и др.

На финала на шоуто си в „Арена София" Константинос заяви: "Обича ви, София! Скоро ще се видим пак".

личен архив

На сцената

 На сцената
личен архив